کسب دانش مقدماتی درباره علم شبکه ، گذراندن دوره Network+ و اخذ مدرک بین المللی آن می باشد.
این دوره توسط شرکت Comptia ارائه شده است و به عنوان پیش نیاز و پایه علم شبکه در اکثر کشورها ازجمله کشور خودمان شناخته شده است.
مدت آموزش دوره فوق حدود 40 ساعت می باشد که در آموزشگاه های آموزش شبکه تدریس می شود.
پس از طی دوره فوق می توان در دوره های مهندسی شبکه مایکروسافت MCITP، و یا دوره های سیسکو مانند CCNA شرکت نمود.
بقیه در ادامه مطالب
ادامه مطلب...
آیا میدانید هنگام کار با ابزارهای الکترونیکی خود، ممکن است چه اشتباههایی مرتکب شوید که به ضررتان تمام شود و امنیتتان را در دنیای پیچیده فناوری مدرن به خطر بیاندازد؟
ستاره سمائی: کریستوفر نول از نویسندگان وبسایت PCWorld در مطلب به بدترین عاداتی اشاره کرده که هر یک از کاربران رایانهها ممکن است به علت ناآگاهی، عدم توجه یا حتی تنبلی گرفتارش شده باشند و ندانند که این اشتباهها تا چه حد میتواند به ضررشان تمام شود.
ادامه مطلب...
سیستم عامل Windows 7 در شش ویرایش متفاوت به فروش می رسد. در این جا قصد داریم تا مختصر این ویرایش ها را توضیح دهیم و ویرایش مناسب شما را معرفی کنیم.
Starter
این نسخه پایه ای ترین ویرایش Windows 7 و اکثرا در Netbook ها نصب شده است. Windows Starter دارای کمترین امکانات نسبت به دیگر ویرایش ها می باشد و به طبع کمترین قدرت سخت افزاری را می طلبد.
· محدودیت ها: تنها سه برنامه به طور همزمان اجرا می شوند, پشتیبان گیری به طور دستی می باشد و تنها در HDD و DVD های محلی امکان پذیر است.
· امکاناتی که شامل نمی شود: تم معروف Aero ویندوز
· امکاناتی که غیرقابل تغییرند: پس زمینه سیستم و شمایل دیداری
· امکاناتی که پشتیبانی نمی شوند: NET Framework. و ۶۴-bit
اگر سیستم شما CPU ضعیفی دارد (حداقل ۱ GHz) و بیشتر از ۱GB رم ندارد به شما توصیه می کنیم که از ویرایش Windows 7 Starte استفاده کنید تا سرعت خوبی داشته باشید.
ادامه مطلب...
این تصویر یکی از نمادهای مهم شرکت مایکروسافت و البته یکی از نمادهای بزرگ دنیای تجارت محسوب میشود. ۳۳ سال پیش و در سال ۱۹۷۸ این ۱۱ نفر نخستین کارمندان شرکت مایکروسافت بودند و بنیان یکی از بزرگترین شرکت های جهان را گذاشت اند. چه کسی آن زمان فکر می کرد بیل گیتس این عکس با آن ظاهر جوان تبدیل به ثروتمند ترین فرد جهان می شود؟
داستان خود این عکس هم جالب است. تیم اولیه مایکروسافت علاقه ای به گرفتن عکس دسته جمعی نداشت اما وقتی باب گرینبرگ در یک مسابقه رادیویی برنده شد و جایزه آن یک عکس پرتره مجانی بود! آنها تصمیم گرفتند با هم بروند و این عکس دسته جمعی را بگیرند.
اما هر کدام از این ۱۱ نفر چه مسیری را طی کردند و هم اکنون چه می کنند؟ اگر علاقمند هستید از سرنوشت آنها مطلع شوید
(مطلب ارسالی ازmatin_behruzian)
ادامه مطلب را از دست ندهید...
ادامه مطلب...
آمار و ارقام ارائه شده در انتهای سالهای میلادی در رابطه با فعالیتهای اینترنتی، میتواند برای بسیاری از افراد جالب باشد. اطلاعاتی در مورد اینکه چه تعداد وبسایت به فضای وب اضافه شده است، چند ایمیل در طول ۱ سال ارسال شده و یا اینکه تعداد کاربران اینترنتی چقدر رشد داشته است.
پاسخ کلیه این سوالات و بسیاری بیشتر از آن را میتوانید با خواندن این مقاله، مطلع شوید.
برای جمعآوری این آمار از بیش از ۲۰ منبع مختلف استفاده شده تا بتوان ارقامی نزدیک به واقعیت را گردآوری نمود. آمار اشاره شده را میتوانید در ۹ دستهبندی کلی در ادامه مطلب مشاهده نمایید. ابتدا از همه به سراغ آمار ایمیلها میرویم تا ببینیم در سال ۲۰۱۰ چه تعداد ایمیل فرستاده شده است، چندتای آنها هرزنامه بوده و ... .
ایمیل
۱۰۷ تریلیون: تعداد ایمیلهای ارسال شده در سال ۲۰۱۰
294میلیارد: میانگین ایمیلهای رد و بدل شده در هر روز
۱.۸۸ میلیارد: تعداد کل کاربران ایمیل در جهان
۴۸۰ میلیون: تعداد کاربران ایمیل اضافه شده در سال ۲۰۱۰
۸۹.۱۰٪: درصد ایمیلهایی که هرزنامه بودند
۲۶۲ میلیارد: تعداد هرزنامههای ارسال شده در هر روز (۸۹٪ ایمیلهای روزانه، اسپم هستند)
۲.۹ میلیارد: تعداد حسابهای ایمیل در کل دنیا
۲۵٪: سهم حساب ایمیلهای شرکتها
بقیه در ادامه مطالب
ادامه مطلب...
صفحه قبل 1 صفحه بعد
.: Weblog Themes By LoxBlog :.